سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

کلاهبرداری پیامکی ۲۰ میلیاردی

رئیس پلیس فتا فراجا از کشف پرونده کلاهبرداری ۲۰ میلیارد ریالی با ارسال پیامک نیاز فوری مالی و درخواست وجه به مخاطبان کاربران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 22
کد خبر: ۲۰۰۷۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، سردار وحید مجید رئیس پلیس فتا فراجا اظهار داشت: با وصول پرونده‌های متعددی به یکی از واحدهای پلیس فتا کشور با موضوع کلاهبرداری در قالب هک حساب کاربری شبکه اجتماعی شهروندان و درخواست وجه از مخاطبان آنها، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

 

این مقام ارشد سایبری افزود: متهمان پرونده با دسترسی غیرمجاز به حساب‌های کاربری شهروندان، اقدام به ارسال پیامی مبنی بر نیاز فوری مالی و درخواست وجه به مخاطبان کاربر با عنوان و هویت وی کرده و با توجه به دریافت پیام از شناسه کاربری قربانی (که عموماً از بستگان و آشنایان وی می‌باشند) و اعتماد ایجاد شده، دریافت کنندگان پیام اقدام به واریز وجه به حساب‌های بانکی معرفی شده از سوی مجرمان می‌کردند.

 

سردار مجید ادامه داد: با بررسی‌های تخصصی و اقدامات فنی صورت گرفته توسط کارشناسان پلیس فتا در نهایت متهمان اصلی پرونده در استان‌های مرکزی و شرقی کشور مورد شناسایی قرار گرفتند و پس از اخذ مجوزهای قضائی دستگیر و در تحقیقات صورت گرفته به کلاهبرداری با شیوه ذکر شده اعتراف کردند.

 

وی افزود: در بررسی‌های صورت گرفته تاکنون تعداد ۳۰۰ فقره پرونده مرتبط با متهمان با ارزش ریالی بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال شناسایی شده است.

 

رئیس پلیس فتا فراجا بیان داشت: برابر اقدامات فنی و تخصصی صورت گرفته از سوی واحدهای پلیس فتا استان‌ها، از ابتدای سال جاری تعداد ۱۱۲ فقره پرونده مهمه و کثیرالشاکی در زمینه کلاهبرداری رایانه‌ای شناسایی که در این رابطه ۲۰۴ نفر دستگیر و به مراجع قضائی معرفی شده‌اند.

 

این مقام مسئول گفت: شهروندان توجه داشته باشند چنانچه در شبکه‌های اجتماعی و یا بستر پیامک، پیامی از دوستان و آشنایان مبنی بر درخواست وجه دریافت کردند حتماً قبل از انتقال وجه هماهنگی تلفنی با مالک خط، صفحه یا حساب کاربری انجام دهند و پس از اطمینان از صحت درخواست نسبت به واریز وجه اقدام کنند.

 

وی به عموم مردم هشدار داد: هرگونه تماس تلفنی یا ارتباط از طریق پیام‌رسان‌های مجازی و درخواست اطلاعات شخصی از جمله کدهای پیامک شده به تلفن همراه به منظور فعال سازی حساب‌های کاربری و کلاهبرداری با هویت کاربر می‌باشد لذا هرگز به این قبیل پیام‌ها و تماس‌ها توجه نکنند و کدهای دریافتی را در اختیار هیچکس قرار ندهند./ مهر

ارسال نظر